Storro
Waarom-Storro

In een handomdraai sneller en veiliger werken

Werk zorgeloos samen met collega’s en klanten, altijd en overal.

Probeer gratis

Waarom Storro

Storro application screen sketch

Continuïteit

Voorkom ransomware en data diefstal

Digitaal kapitaal kan gestolen worden bij een hack, of verloren gaan door het deleten of corrumperen van bestanden (abusievelijk of met intentie). Storro biedt bescherming tegen een scala aan cyberaanvallen en zorgt door continue back-ups en revisiebeheer zodat uw bestanden en historische wijzigingen niet verloren gaan.

Lees meer

Hoge productiviteit door snelheid en beschikbaarheid van documenten

Professionaliteit

Toon intern en extern dat u cybersecurity serieus neemt

Door bestanden op te slaan in Storro laat u binnen het bedrijf zien dat u de vertrouwelijkheid en veiligheid van bedrijfsinformatie belangrijk vindt. Ook zorgt Storro voor vertrouwelijke samenwerking met klanten en toeleveranciers. Zo laat u ook externen zien dat uw bedrijf professioneel omgaat met de bestanden die worden aangeleverd.

Internationaal bekroond

Productiviteit

Eenvoudig veilig werken

In twee klikken kan iedere gebruiker zelf een veilige gedeelde map of link-share aanmaken om veilig bestanden te delen met aangewezen collega’s klanten en partners. Extra handelingen om de data te beveiligen zijn niet meer nodig. Zo kan uw team eenvoudig en snel werken zonder zorgen over databeveiliging.

Lees meer

Hoge prestaties van de software

Gemoedsrust

Geen zorgen over reputatieschade of boetes

Een datalek waarbij gevoelige informatie zoals persoonsgegevens of Intellectueel Eigendom vrijkomt leidt tot kostbare reputatieschade en hoge boetes. Storro biedt ongeëvenaarde veiligheid en privacy. Zo kan uw focus liggen bij uw werk, zonder zorgen over de veiligheid van uw bestanden.

Lees meer

Gemakkelijk in gebruik

Kostenbesparing

Bespaar kosten voor IT en beveiliging

Storro is een totaaloplossing voor de veilig opslag van, en samenwerking aan, bestanden in de cloud. U bespaart direct op aanschaf en onderhoud van apparatuur, ontlast uw IT afdeling en komt niet meer voor onaangename verassingen te staan als het gaat om kosten en bescherming van uw gegevens.

Lees meer

happy-man-behind-computer

Nooit meer onveilig bestanden opslaan of versturen.

Storro