Verhoog uw productiviteit en weerbaarheid

Met Storro werkt u vanaf elke locatie écht veilig samen

In een handomdraai sneller en veiliger werken

Storro biedt écht veilige bestandsopslag en eenvoudige samenwerking in de cloud.

Onze internationaal bekroonde software is ontworpen voor het werken aan, en uitwisselen van vertrouwelijke bestanden met ongeëvenaarde snelheid en bescherming.

Dankzij Storro doet u meer in minder tijd, bespaart u direct op IT kosten en zijn uw reputatie en continuïteit gewaarborgd.

Werk vanaf nu zorgeloos samen

met collega’s en cliënten, altijd en overal.

Wat Storro u oplevert

Klik op onderstaande voordelen om meer te lezen.

Voorkom reputatieschade en hoge boetes

Een datalek waarbij documenten met gevoelige informatie zoals persoonsgegevens of Intellectueel Eigendom vrijkomen zorgt voor kostbare reputatieschade en hoge boetes. Storro biedt ongeëvenaarde veiligheid, privacy en weerbaarheid bij aanvallen.

Elk document in Storro wordt automatisch versleuteld, versnipperd en verspreid opgeslagen of verschillende datacenters in Nederland. Door deze geautomatiseerde beveiligingsflow kan niemand iets ‘vergeten’ of fout doen. Zo weet u zeker dat uw data beschermd is.

De bestanden blijven versleuteld in rust en transit. Alleen de data-eigenaar en aangewezen contacten hebben hiertoe de sleutels -zelfs wij hebben geen kopie. Zo krijgt geen enkele dienstverlener of opslaglocatie leesbare of zelfs maar complete informatie in handen. Het is zelfs mogelijk direct peer-to-peer te werken met contacten, zonder gebruik te maken van de gedistribueerde cloudopslag.

Hiermee overstijgt Storro huidige wetgeving (als de AVG/GDPR), standaard NDA clausules en beveiligingseisen vanuit de markt. Niet voor niets is de applicatie internationaal meermaals bekroond en ons team heeft verschillende technische Europese publicaties op hun naam.

Storro wordt actief gebruikt als verkoopargument richting klanten en prospects om te laten zien dat de bescherming van hun informatie bij u serieus wordt genomen. Storro’s bescherming overstijgt huidige wetgeving, standaard NDA clausules en beveiligingseisen, terwijl het supersnel en prettig werkt.

Het gebruik van Storro verbetert compliance en risicobeheer onmiddellijk. Zo voldoet u ruimschoots aan geldende eisen, zonder dat u inhoudelijke kennis van zaken nodig hebt.

Informatie in Storro wordt automatisch versleuteld opgeslagen, waarbij de sleutels alleen in handen zijn van de data-eigenaar en aangewezen contacten. De data staat verspreid over bekende locaties in Nederland opgeslagen en is gecompartimenteerd in Projecten (need-to-know structuur). Bovendien wordt elke wijziging transparant en onomstotelijk vastgelegd in een audit trail, en is gebruikerstoegang cryprografisch afgedwongen. Zelfs in het geval van een datalek bij een opslaglocatie wordt alleen versleutelde en incomplete data (-snippers) prijsgegeven.

Zo overstijgt Storro’s bescherming de huidige privacy wetgeving en aanvullende eisen van leveranciers en klanten.

Alle documenten in Storro zijn versleuteld, versnipperd en verspreid opgeslagen. Zo heeft geen enkele opslaglocatie leesbare of zelfs maar complete informatie, voor ongekende privacy. Het ontbreken van een single-point-of failure bemoeilijkt aanvallen als DDoS.

Verhoog productiviteit en doorloopsnelheid

Door meer te kunnen doen met minder handen heeft u een kortere time-to-market en kunt u groei in sales en omzet realiseren.

In twee klikken zet u zelf een veilige gedeelde map op om veilig bestanden te delen met aangewezen collega’s klanten en partners. Alle documenten die hierin worden gedeeld worden automatisch versleuteld met unieke sleutels die alleen de door u aangewezen contacten bezitten. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang en zo is uw informatie ook beschermd aan de kant van de ontvanger(s), ongeacht de getroffen beveiligingsmaatregelen hier. Ook het rechtenbeheer en elke wijziging die plaatsvindt wordt transparant en onomstotelijk vastgelegd om misbruik te voorkomen.

Externe gebruikers nodigt u eenvoudig uit voor Storro op een gastlicentie welke u na beëindiging van de samenwerking weer intrekt. Ook kunt u eenvoudig een downloadlink genereren voor contacten die niet met Storro werken.

Alle bestanden in Storro worden automatisch versleuteld opgeslagen en versleuteld uitgewisseld met uw contacten in de samenwerkingsomgeving. In combinatie met onder meer automatische up- en download van wijzigingen in bestanden en instantane back-ups verricht u zo’n 50% minder handelingen om veilig samen te werken. Dat resulteert in fors meer focus op uw werk.

Door bestanden lokaal te openen schrijft u met >700Mbps en leest u met maar liefst 2600Mbps. Up-/downloaden gaat bovendien met >400Mbps en datadeeltjes kunnen van meerdere locaties worden gedownload voor extra snelheid. Omdat alleen wijzigingen (delta’s) hoeven te worden gesynchroniseerd is uw overhead bovendien veel lager.

Zo werkt u met Storro in de cloud alsof u op lokale infrastructuur werkt.

Storro kent geen limieten op bestandsgrootte, dataverkeer, hoeveelheid bestanden of mappen die u wenst te delen met contacten binnen uw beschikbare ruimte. Hierdoor wordt Storro bijv. veel gebruikt voor media en design. En als u meer opslagruimte nodig heeft dan schaalt u met een paar muisklikken op.

Bespaar kosten voor IT en beveiliging

Storro is een totaaloplossing voor de veilig opslag van, en samenwerking aan, bestanden in de cloud. U bespaart direct op aanschaf en onderhoud van apparatuur, ontlast uw IT afdeling en komt niet meer voor onaangename verassingen te staan als het gaat om kosten en bescherming van uw gegevens.

Omdat al uw bestanden veilig in de cloud staan bespaart u op aanschaf en onderhoud van eigen hardware. Bij Storro rekent u gewoon per maand af voor wat u gebruikt en wij zorgen voor de rest.
Storro is zo eenvoudig in gebruik als bijv. Whatsapp, zodat iedereen er mee kan omgaan. In twee klikken zet u een nieuwe gedeelde map op en u blijft gewoon werken in uw eigen Verkenner, zoals u gewend bent. De beveiliging is automatisch en gebruikers hoeven niet te worden belast met de implementatie. En mochten er toch nog vragen leven dan bieden we directe ondersteuning per telefoon of email.
Met Storro krijgt u de flexibiliteit van de cloud met de snelheid en vertrouwelijkheid van on-premisses oplossingen. Dus geen investeringen in hardware meer vooraf. Maar ook geen onverwachte kosten achteraf: datatransacties, software updates, 24/7 ondersteuning zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarbij ontlast de eenvoud van implementatie en gebruik uw IT-afdeling.

Bij de implementatie van Storro werkt uw onderneming gewoon door; data-migratie vindt plaats op de achtergrond en u kunt de applicatie centraal uitrollen. Vanzelfsprekend kunnen we voorzien in een gebruikerstraining op locatie, bieden we telefonische ondersteuning, en draait de applicatie op elke desk-/laptop met Windows, MacOS of Linux.

Storro heeft een centraal dashboard met performance- en kostenindicatoren, alsmede een panel voor de licentiedistributie waar uw bedrijfsadmin(s) inzicht hebben in het in- en extern gebruik van uw informatie. Voor eenvoudig overzicht, en om onbedoeld ongeautoriseerde datatoegang te voorkomen, is het rechtenbeheer uitsluitend op project (hoofdmap) niveau, en niet ook nog een op submappen. Daarbij is uw Storro fee per medewerkers een totaalprijs, zonder onverwachte kosten.

Voorkom kapitaalverlies

Digitaal kapitaal kan gestolen worden daar een hack, of verloren gaan door het deleten of corrumperen van bestanden (abusievelijk of met intentie). Storro biedt bescherming tegen een scala aan cyberaanvallen en zorgt door continue back-ups en revisiebeheer dat uw bestanden en historische wijzigingn niet verloren gaan.

Informatie in Storro is opgedeeld in Projecten; gedeelde mappen/samenwerkingsomgevingen. Per Project wordt een gebruiker geautoriseerd met een unieke cryptografische sleutel, als toegang vereist is voor zijn of haar functioneren. Dit wordt ook wel een need-to-know structuur genoemd.

Het resultaat is er niet één schijf met alle informatie is waar iedereen standaard toegang tot heeft. Informatie is opgedeeld naar relevantie voor specifieke gebruikers. Dit voorkomt massale datalekken als de Panama papers. Daarbij wordt elke wijziging in een bestand of map onomstotelijk vastgelegd in een private blockchain gebaseerd audit trail om misbruik te voorkomen.

Elke wijziging in Storro wordt onomstotelijk vastgelegd in een private-blockchain audit trail. Aan deze cryptografische versieketen kunnen alleen snapshots worden toegevoegd; versies uit het verleden kunnen niet worden aangepast. Op basis van dit onuitwisbare spoor kunt u te allen tijde teruggaan naar elke voorgaande staat van een document op map. Ransomware maakt als het ware een nieuwe, versleutelde versie van uw bestanden aan. Indien dit gebeurt dan kunt u in Storro weer eenvoudig terug naar een staat die niet versleuteld is.

Omdat Storro’s cloudopslag gedistribueerd is (verspreid over meerdere locaties) is er geen single point of failure om aan te vallen met een DDoS aanval. Zo is uw continuïteit gewaarborgd.

Elke wijziging in een document in Storro wordt onmiddellijk gesynchroniseerd met de verschillende locaties in Nederland waarover uw informatie is opgeslagen. Omdat deze acties onherroepelijk worden vastgelegd in een blockchain-gebaseerd audit trail kunt u ook te allen tijde terug naar elke voorgaande versie van een bestand of map.

Zo bent u nooit meer data kwijt en heeft bijv. ransomware geen kans.

Wijzigingen in Storro worden automatisch, onherroepelijk vastgelegd in een blockchain gebaseerd audit trail. Zo heeft u voor elk document ten allen tijde inzage in wie, wanneer, toegang heeft gehad of wijzigingen heeft gemaakt. Daarnaast kunt u dankzij Storro’s revisiebeheer altijd terug naar voorgaande versies van een individueel document, of een geheel project. Nooit meer iets kwijt doordat iets per ongeluk is overscheven of verwijderd!
Storro is een volledig Nederlands bedrijf en al uw informatie staat verspreid opgeslagen binnen Nederland in ISO27001 gecertificeerde datacenters.

Alle bestanden in Storro worden automatisch beveiligd met state-of-the-art encryptie en blockchain technologie, en we bieden 24/7 telefonische ondersteuning in het Nederlands (en Engels).

De applicatie is internationaal bekroond en ons team heeft meerdere technische Europese publicaties op haar naam.

Verhoog werkplezier

Het gemak en de snelheid van Storro voorkomt IT-frustraties en leidt tot meer peace-of-mind. Zo kan uw focus liggen bij uw werk zonder belemmering van bijzaken.

Elke wijziging in een document in Storro wordt onmiddellijk gesynchroniseerd met de verschillende locaties in Nederland waarover uw informatie is opgeslagen. Mocht uw computer plotseling crashen of gestolen worden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over verloren werk. Met Storro is uw back-up altijd up-to-date.
In twee klikken zet u zelf een veilige samenwerkingsomgeving op voor collega’s, partners en klanten waarin u direct bestanden kunt uitwisselen. Externen nodigt u eenvoudig uit op een gastlicentie die u te allen tijde weer kunt intrekken. En voor contacten zonder Storro genereert u in een handomdraai een downloadlink.
Wijzigingen in Storro worden automatisch, onherroepelijk vastgelegd in een blockchain gebaseerd audit trail. In combinatie met onbeperkt revisiebeheer, instantane back-up en de gedistribueerde architectuur ben u beschermd tegen continuiteitsbedreigingen als dataverlies, ransomware, DDoS aanvallen, etc.

Zo bent u nooit meer informatie kwijt en kan uw team te allen tijde door.

Met uw bestanden in de cloud heeft u geen hoge investeringen (en afschrijvingen) meer op eigen hardware. En omdat Storro op elke desktop of laptop met Windows, MacOS of Linux draait geeft het uw personeel de vrijheid te werken met hun besturingssysteem van keuze.
Onze gedistribueerde cloud infrastructuur heeft een uptime van 99.9%, en u kunt handmatig bestanden of hele mappen offline beschikbaar maken. Zo kunt u bijv. onderweg zonder internet nog steeds bij uw documenten, en kunt u bij wegvallen van de verbinding op de zaak nog altijd direct samenwerken met collega’s over LAN. Zo ligt het werk nooit ongewenst stil.

Verhoog nu uw productiviteit en weerbaarheid.

Start nu met veilig samenwerken.

Vraag een proefaccount aan

U ontvangt een email met downloadlink

  Door op 'Verzenden' te klikken, accepteer ik de voorwaarden in Storro's Privacy verklaring.

  • 30 dagen gratis

  • Geheel vrijblijvend

  • Volledige functionaliteit

  • Eenvoudige installatie

  • Ondersteunt

  Vraag een proefaccount aan

  U ontvangt een email met downloadlink

   Door op 'Verzenden' te klikken, accepteer ik de voorwaarden in Storro's Privacy verklaring.

   ISO 27001

   Data wordt opgeslagen bij ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Nederland.

   Storro is lid van the Hague Security Delta.

   Storro heeft het H2020 seal of excellence van de Europese Commissie ontvangen.

   ISO 27001

   Derde partijen ontvangen complete noch leesbare data, waarmee privacy is gewaarborgd.