Storro
Storro-home

Bespaar kosten op IT en beveiliging

Storro is een totaaloplossing voor de veilig opslag van, en samenwerking aan, bestanden in de cloud. U bespaart direct op aanschaf en onderhoud van apparatuur, ontlast uw IT afdeling en komt niet meer voor onaangename verassingen te staan als het gaat om kosten en bescherming van uw gegevens. Dit doen we onder andere door:

  • Geen hardware-investeringen en onderhoud meer
  • IT-afdeling wordt ontlast
  • Geen verborgen kosten
  • Naadloze implementatie
  • Meer grip op kosten en toegang

 

Geen hardware-investeringen en onderhoud meer

Omdat al uw bestanden veilig in de cloud staan bespaart u op aanschaf en onderhoud van eigen hardware. Bij Storro rekent u gewoon per maand af voor wat u gebruikt en wij zorgen voor de rest.

 

IT-afdeling wordt ontlast

Storro is zo eenvoudig in gebruik als bijv. Whatsapp, zodat iedereen er mee kan omgaan. In twee klikken zet u een nieuwe gedeelde map op en u blijft gewoon werken in uw eigen Verkenner, zoals u gewend bent. De beveiliging is automatisch en gebruikers hoeven niet te worden belast met de implementatie. En mochten er toch nog vragen leven dan bieden we directe ondersteuning per telefoon of email.

 

Geen verborgen kosten

Met Storro krijgt u de flexibiliteit van de cloud met de snelheid en vertrouwelijkheid van on-premisses oplossingen. Dus geen investeringen in hardware meer vooraf. Maar ook geen onverwachte kosten achteraf: datatransacties, software updates, 24/7 ondersteuning zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarbij ontlast de eenvoud van implementatie en gebruik uw IT-afdeling.

 

Naadloze implementatie

Bij de implementatie van Storro werkt uw onderneming gewoon door; data-migratie vindt plaats op de achtergrond en u kunt de applicatie centraal uitrollen. Vanzelfsprekend kunnen we voorzien in een gebruikerstraining op locatie, bieden we telefonische ondersteuning, en draait de applicatie op elke desk-/laptop met Windows, MacOS of Linux.

 

Meer grip op kosten en toegang

Storro heeft een centraal dashboard met performance- en kostenindicatoren, alsmede een panel voor de licentiedistributie waar uw bedrijfsadmin(s) inzicht hebben in het in- en extern gebruik van uw informatie. Voor eenvoudig overzicht, en om onbedoeld ongeautoriseerde datatoegang te voorkomen, is het rechtenbeheer uitsluitend op project (hoofdmap) niveau, en niet ook nog een op submappen. Daarbij is uw Storro fee per medewerkers een totaalprijs, zonder onverwachte kosten.

satisfied-man-behind-computer

Nooit meer onveilig bestanden opslaan of versturen.

Storro