Storro wordt gebruikt in een scala aan branches

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van hoe Storro op dit moment wordt gebruikt, en hoe het ook uw onderneming kan ondersteunen.

Advies organisaties

delen veilig gevoelige documenten

Consultanies zetten Storro in om client en case team veilig gevoelige informatie te laten uitwisselen, zonder dat één van beide partijen hiervoor haar infrastructuur tot beschikking hoeft te stellen en daarmee de macht te geven over de informatie.

Samenwerkingverbanden en partnerschappen

creëren hun eigen samenwerkingsomgeving

Samenwerkingverbanden van verschillende partijen gebruiken Storro als platform voor hun gedeelde documenten. Geen van de partijen is belast met het onderhouden van de IT infrastructuur, en een enkele partij heeft de macht over de gemeenschappelijke data.

Banken

versturen periodieke rapportages

Hoofdkantoren gebruiken Storro om veilig periodieke rapporten te communiceren met management in haar lokale kantoren door het land.

Notarissen

gebruiken ‘secure publishing’

Notarissen gebruiken Storro onder meer voor ‘secure publishing’ van documents richting cliënten, en kunnen elke transactie helder overleggen middels de ingebouwde blockchain audit trail.

Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus
Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!
Rien Bosma, Bosma Consulting

Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Omdat we ons business plan en onderzoeksgegevens niet weg willen geven, zochten we software die onze data veilig houdt. Bijna alle ‘gratis’ cloudaanbieders hebben in hun voorwaarden staan dat ze jouw data mogen gebruiken; iets wat wij niet willen. Na een lange zoektocht hebben we Storro gevonden, en het voelt goed een leverancier te hebben die goede ondersteuning biedt.

Michel Modderkolk, CEO UPWEGO
Download Storro