Storro

Online dataopslag, flexibel en veilig

Wanneer u op zoek bent naar de beste oplossing voor het online opslaan van uw zakelijke bestanden, bent u bij Storro aan het juiste adres.

Met Storro heeft u

 • Onbeperkte bestandsgrootte en flexibele limiet op de hoeveelheid opgeslagen data
 • Hogere snelheden en schaalbaarheid dan andere cloudoplossingen
 • Ongeëvenaarde informatiebeveiliging en privacy
 • Gewoon werken in de Verkenner zoals u gewend bent

Online bestanden opslaan

Veilig en privé

Om succesvol (samen) te werken wilt u bestanden online kunnen opslaan, ter back-up en om ze eenvoudig te kunnen delen. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid van uw bedrijfsgegevens en uw privacy. Helaas is dat precies de zwakke plek bij de meeste aanbieders van online opslag omdat uw informatie pas op hun servers (of vaak geheel niet) wordt versleuteld.

Met Storro slaat u uw data eenvoudig online op terwijl uw informatieveiligheid en privacy gewaarborgd blijven. Door de bestanden van uw medewerkers en u automatisch te versleutelen, versnipperen en verspreid op te slaan in Nederland geniet u ongeëvenaarde prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en privacy. De encryptiesleutels worden bij u lokaal gegeneerd en verlaten uw apparaat nooit. Zo houdt u de volledige controle over wie er bij uw informatie kan.

Samenwerken altijd, overal, met iedereen

Storro dé oplossing

Voor het online opslaan van bestanden

Storro is een desktopapplicatie voor veilige dataopslag en vertrouwelijk samenwerking.

Door haar unieke opzet beschermt Storro tegen allerlei aanvallen en is uw informatie is te allen tijde beveiligt: zowel op punt van opslag als tijdens transport als bij het lokaal openen en bewerken.

Of u nou Office bestanden, video files of medische scans wilt opslaan: met Storro gaat het supersnel. En een groot voordeel is dat bij het doen van aanpassingen in het bestand, door u of een geautoriseerd contact, alleen de gewijzigde datasnippers hoeven te worden gesynchroniseerd. En dat gaat automatisch, op de achtergrond. Zo is handmatig up-/en downloaden verleden tijd, en mocht u een bestand met contacten hebben gedeeld, dan krijgen die meteen de laatste informatie.

Hoge productiviteit door snelheid en beschikbaarheid van documenten

Bij de aanschaf van een Storro licentie krijgt u standaard 500GB aan online opslagruimte. Indien u voor meerdere werknemers abonnementen aanschaft dan wordt de vrije opslagruimte bij elkaar opgeteld voor extra flexibiliteit. Indien u meer online opslagruimte behoeft dan kan dit eenvoudig worden aangepast.

Installatie van de Storro applicatie is eenvoudig en uw medewerkers en u blijven gewoon werken vanuit de Verkenner.

Meer voordelen van Storro

Wat Storro de beste oplossing voor het online opslaan van bestanden maakt:

 • Geen limieten

  Geen limieten op bestandsgrootte, hoeveelheid bestanden of mappen die u wenst te delen met contacten.

 • Bestanden automatisch versleuteld

  Uw bestanden worden automatisch versleuteld met sleutels die op uw apparaat zelf worden gegenereerd en het device nooit verlaten. Ook wij hebben geen kopie.

 • Snelheid en schaalbaarheid

  Door data te kunnen downloaden van meerdere locaties liggen de snelheden hoger en is de schaalbaarheid eindeloos.

 • Daadwerkelijke privacy

  Door de versleutelde bestanden te versnipperen en verspreid op te slaan krijgt geen enkele externe locatie/partij leesbare of zelfs maar complete informatie.

 • Lokale bewerking

  Door bestanden lokaal te laden zijn bewerkingen supersnel. En de synchronisatie met collega’s gaat automatisch, op de achtergrond, zodat u gewoon door kunt werken.

 • Rechtenmanagement

  Rechtenmanagement is cryptografisch afgedwongen tegen manipulatie.

 • Slimme synchronisatie

  Door alleen de delta’s (gewijzigde datasnippers) te communiceren heeft u veel lagere overhead, wat zeker bij contacten met minder snelle verbindingen een groot verschil maakt.

 • Ransomware bescherming

  Door haar unieke opzet beschermt Storro tegen aanvallen als DDOS, phishing, man-in-the-middle, ransomware en meer.

Ook veilig online data opslaan? Begin vandaag nog met Storro.

Probeer gratis

satisfied-man-behind-computer

Nooit meer onveilig bestanden opslaan of versturen.

Storro