Storro

Instructies voor de installatie van Storro

Instructies voor installatie van Storro op Windows 10

1. Download de Storro applicatie

In de email die u van ons hebt ontvangen staat een link om de Storro applicatie te downloaden. Als u hier op klikt opent een browserscherm. Uw besturingssysteem wordt automatisch gedetecteerd. Mocht dit niet correct gebeuren klik dan op de knop Show other platform. Klik vervolgens op de knop download.

2. Start de installatie

In de map Downloads vindt u het gedownloade installatiebestand, genaamd Storro_installer_x64.exe. Dubbel-klik op dit bestand en volg de stappen in de wizard die verschijnt. Verleen toestemming dat de applicatie wijzigingen aan uw systeem aanbrengt en klik op Opslaan. Dit gebeurt standaard in de map Program Files op de schijf waar ook uw besturingssysteem (OS) draait, bijv. C.

3. Start Storro op

Nadat u de installatie succesvol hebt doorlopen opent de applicatie. Indien dit niet automatisch gebeurt kunt dit zelf doen via de snelkoppeling op uw bureaublad of door op de Windowstoets te drukken, “Storro” in te tikken en op Enter te drukken. Bij het eerste keer opstarten wordt u gevraagd een account aan te maken. Indien u nog niet eerder een account heeft aangemaakt (op een andere laptop of desktop) klikt u hier op New User.

4. Maak een gebruikersaccount aan

Nadat u op New User heeft geklikt, komt u in het scherm om een gebruikersaccount te registreren. Hiervoor is ook de registratiecode nodig uit de mail die u van ons hebt ontvangen. Deze kopieert u (met Ctrl+C) uit de email en plakt u (met Ctrl+V) in het veld in de applicatie. Verder wordt u gevraagd om een wachtwoord aan te maken. U kunt dit wachtwoord eventueel laten opslaan in de keychain, zodat u in de toekomst kunt inloggen zonder opgave van dit wachtwoord.

5. Sla uw wachtwoord reset code op

Uw account is aangemaakt! Het is belangrijk om te weten dat Storro niet uw wachtwoord kunt resetten. Dit kunt u alleen doen middels de wachtwoord reset code die na het registreren wordt getoond. Bewaar deze code goed. U kunt nu gebruik gaan maken van Storro. Indien gewenst kunt u eerst nog een korte tour starten met wat extra uitleg over Storro’s functionaliteit.