Storro
Storro-home

Verhoog productiviteit en doorloopsnelheid

Door meer te kunnen doen met minder handen heeft u een kortere time-to-market en kunt u groei in sales en omzet realiseren. Dit doen we onder andere door:

  • Eenvoudig, veilig bestanden delen
  • Hogere veiligheid, minder handelingen
  • Maximale snelheid, minimale latency
  • Werken zonder limieten

 

Eenvoudig, veilig bestanden delen

In twee klikken zet u zelf een veilige gedeelde map op om veilig bestanden te delen met aangewezen collega’s klanten en partners. Alle documenten die hierin worden gedeeld worden automatisch versleuteld met unieke sleutels die alleen de door u aangewezen contacten bezitten. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang en zo is uw informatie ook beschermd aan de kant van de ontvanger(s), ongeacht de getroffen beveiligingsmaatregelen hier. Ook het rechtenbeheer en elke wijziging die plaatsvindt wordt transparant en onomstotelijk vastgelegd om misbruik te voorkomen. Externe gebruikers nodigt u eenvoudig uit voor Storro op een gastlicentie welke u na beëindiging van de samenwerking weer intrekt. Ook kunt u eenvoudig een downloadlink genereren voor contacten die niet met Storro werken.

 

Hogere veiligheid, minder handelingen

Alle bestanden in Storro worden automatisch versleuteld opgeslagen en versleuteld uitgewisseld met uw contacten in de samenwerkingsomgeving. In combinatie met onder meer automatische up- en download van wijzigingen in bestanden en instantane back-ups verricht u zo’n 50% minder handelingen om veilig samen te werken. Dat resulteert in fors meer focus op uw werk. 

 

Maximale snelheid, minimale latency

Door bestanden lokaal te openen, schrijf je met 700Mbps en lees je met 2600Mbps. Daarnaast is upload/download >400Mbps en kan de data vanaf meerdere locaties gedownload worden voor extra snelheid. Bovendien zorgt Storro’s technologie ervoor dat alleen wijzigingen in bestanden (delta’s) worden gesynchroniseerd en niet het hele bestand. Als gevolg hiervan is het bandbreedtegebruik lager en zijn de synchronisatiesnelheden veel hoger. Storro biedt superieure bestandsbewerkingsprestaties door zijn gebruikers in staat te stellen lokaal aan bestanden te werken en op de achtergrond te synchroniseren met de cloud, collega’s of partners. Zo werk je met Storro in de cloud alsof je aan lokale infrastructuur werkt.

 

Werken zonder limieten

Storro kent geen limieten op bestandsgrootte, dataverkeer, hoeveelheid bestanden of mappen die u wenst te delen met contacten binnen uw beschikbare ruimte. Hierdoor wordt Storro bijv. veel gebruikt voor media en design. En als u meer opslagruimte nodig heeft dan schaalt u met een paar muisklikken op.

satisfied-man-behind-computer

Nooit meer onveilig bestanden opslaan of versturen.

Storro