Bewaar en deel bestanden. Altijd beveiligd.

Deel en bewaar met volledige controle

Storro is een bedrijfsoplossing om bedrijfsbestanden veilig op te slaan en te delen.

Onze internationaal bekroonde desktop-applicatie maakt snelle en eenvoudige samenwerking mogelijk, zowel intern als extern, terwijl uw werknemers zich gewoon aan hun vertrouwde workflow kunnen houden.

Storro’s automatische client-side encryptie, private blockchain audit trails, cryptografische gebruikersrechten en een need-to-know-structuur beperken bedreigingen aanzienlijk en vergemakkelijken compliance voor iedereen met toegang tot uw informatie.

Met Storro kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens

altijd beschermd zijn, zelfs bij het delen met externen.

Voor elk type vertrouwelijke informatie

Storro is geschikt voor elk type vertrouwelijke informatie, ongeacht het bestandsformaat of de bedrijfstak. Denk aan persoonsgegevens, medische dossiers, financiële informatie, juridische dossiers, intellectueel eigendom, onderzoeks- en ontwikkeldata, enzovoort. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe het gebruik van Storro waarde toevoegt in specifieke gebruikssituaties.

Maakindustrie

Wanneer u ontwerpen, IP en planningsgegevens deelt met uw ketenpartners bent u met traditionele oplossingen volledig overgeleverd van de fysieke en digitale beveiligingsmaatregelen bij die partners om uw gegevens veilig te houden.

In Storro worden uw gegevens automatisch versleuteld tijdens opslag, transport én gebruik, zodat ze te allen tijde beschermd zijn. Ook aan de kant van uw partners. Alleen u bepaalt wie precies (de toegang tot) de fysieke informatie krijgt en met welke rechten.

Ook wordt elke wijziging in een bestand transparant vastgelegd in een (privé) blockchain-gebaseerde audit trail en kunt u teruggaan naar elke vorige versie van een bestand indien er fouten zijn gemaakt.

Op deze manier houdt u de volledige controle over uw gegevens.

Consultancy & financiële dienstverlening

Het uploaden van vertrouwelijke informatie naar een externe dataroom of infrastructuur van derden geeft vaak een oncomfortabel gevoel, omdat de controle over eigen data wordt verloren. Met Storro heeft u onder meer de keuze om direct peer-to-peer te werken, waarmee er dus geen derde partij of cloud in het spel is. Met enkele klikken zet u een veilige samenwerkingsruimte op waarin de gegevens gedistribueerd worden opgeslagen en geen enkele partij een machtspositie heeft.

Dankzij Storro’s besloten blockchain audit trail heeft elke partner in een project een onomstotelijke en transparante geschiedenis van alle acties die binnen het project verricht zijn.

Overheid

Verschillende instanties en departementen werken vaak samen aan vertrouwelijke dossiers. Deze informatie mag niet worden opgeslagen bij buitenlandse partijen en regelmatig zelfs niet inzichtelijk zijn voor netwerkbeheerders.

Storro slaat uw informatie versleuteld, versnipperd en verspreid op over verschillende datacenters in Nederland. Geen enkele lokatie heeft zo complete of leesbare informatie, wat zelfs bescherming biedt in het geval van een datalek hier. Voor dossiers die überhaupt niet bij derden mogen worden opgeslagen biedt Storro de mogelijkheid om direct, versleuteld peer-to-peer te communiceren. Zo bent u geheel niet afhankelijk van infrastructuur van derden. En het opzetten van zulke beschermde gedeelde mappen doet u met slechts een paar muisklikken.

Storro BV heeft geen toegang tot informatie of de sleutels hiertoe, en kent geen achterdeurtjes. Het is volledig Nederlands eigendom.

Zorgsector

Als het gaat om medische gegevens dan is de veiligheid en privacy van het grootste belang. Maar net zo belangrijk is dat bevoegden er eenvoudig mee kunnen werken, zodat de focus ligt op zorgverlening aan patiënten.

Storro’s unieke opzet zorgt ervoor dat alle gegevens automatisch worden versleuteld, zodat ze te allen tijde beschermt zijn. Door de data versnipperd en verspreid op te slaan over verschillende lokaties in Nederland is er noch leesbare, noch complete informatie aanwezig op die plekken. Dit vermindert de kans op datalekken hier drastisch. Cryptografische gebruikersrechten en need-to-know informatiebeschikking bemoeilijken manipulatie en ongeoorloofde toegang, zodat ook bedreigingen van binnenuit worden gemitigeerd. Daarbij kunnen dossiers met een paar muisklikken worden gedeeld met ondersteunend personeel in kwestie, en hoeven werknemers geen extra stappen te doorlopen om gegevens in te zien en op te slaan.

Zo biedt Storro de flexibiliteit van de cloud, met de vertrouwelijkheid van on-premises oplossingen.

Media & design

Dankzij Storro’s unieke, gecompartimenteerde werkwijze kan eenvoudig en snel worden (samen-)gewerkt aan zeer grote bestanden, zoals video’s, 3D ontwerpen en technische tekeningen.

Bestanden worden lokaal geladen en door u gewijzigd in de beveiligde, virtuele schijf die Storro op uw systeem aanmaakt. Aanpassingen worden op de achtergrond worden gesynchroniseerd met uw opslaglocaties, zodat u geen last heeft van de latency die werken in de cloud traditioneel met zich meebrengt.

Daarbij biedt Storro de mogelijkheid om bestanden ook offline beschikbaar te houden, zodat u zonder internetverbinding gewoon doorwerkt. Wanneer u weer online komt synchroniseren de wijzigingen automatisch.

Omdat Storro alleen de delta’s in bestanden hoeft te communiceren is de overhead minimaal en gaat synchronisatie met contacten supersnel. Zo heeft iedereen altijd beschikking over de laatste versie van informatie, en is handmatig up- en download van hele bestanden bij elke wijziging verleden tijd.

Het ophalen van nieuwe content en wijzigingen door anderen gaat extra vlot omdat de versleutelde datasnippers van meerdere locaties tegelijk gedownload kunnen worden. Zo combineert Storro het hoogste niveau van vertrouwelijkheid met eindeloze schaalbaarheid en prestaties in de cloud.

Prijzen

Versleutelde, gedecentraliseerde werkruimten in de cloud,
om bestanden te delen en op te slaan met een ongeëvenaarde beveiliging en privacy.

Storro Team
1-9 gebruikers

€18

gebruiker/maand (jaarlicentie)
€22,50 voor een maandlicentie

Storro Business
10+ gebruikers

€15

gebruiker/maand (jaarlicentie)
€18,75 voor een maandlicentie

Géén aanvullende, variabele kosten. Facturatie gebeurt vooraf.

 • 500GB per gebruiker. Met meerdere gebruikers wordt dit opgeteld in uw bedrijfsaccount
 • Samenwerken met 5 externe contacten per account. Dit wordt opgeteld in uw bedrijfsaccount
 • Gegevens versleuteld en verspreid opgeslagen over ISO27001 / NEN7510 gecertificeerde datacenters in Nederland
 • AVG-compliant waarbij derden noch volledige, noch leesbare gegevens ontvangen
 • Cryptografisch afgedwongen gebruikersrechten
 • Transparante en robuuste besloten blockchain audittrails
 • Ongelimiteerde revisiecontrole voor elke eerdere versie van bestanden, mappen en hele projecten
 • Multi-factor authenticatie
 • Synchronisatie van bestaande bestandsstructuren
 • Accountherstel door Enterprise-beheerders
 • Offline en LAN-toegang tot geselecteerde documenten en mappen
 • Wissen op afstand
 • Migratiehulp
 • Personeelstrainingen
 • Telefonische ondersteuning

Storro’s voordelen

Automatische beveiliging

Elk bestand en elke wijziging in Storro wordt automatisch client-side versleuteld, waardoor fouten worden voorkomen. Storro’s fysieke en cryptografische need-to-know-basis voorkomt dat informatie in verkeerde handen komt.

Keuze uit cloud-providers

Bepaal uw optimum tussen snelheden, uptime-garanties, geografische locatie / jurisdictie en prijs door uw mix van cloudproviders te kiezen.

Blockchain transparantie

Dankzij private blockchain Audit Trails hebt u een transparante, onweerlegbare geschiedenis van elke actie in een project. Deze cryptografische keten bevat ook de gebruikersrechten, wat misbruik voorkomt.

Altijd en overal beschikbaar

Kies of u uw informatie in de cloud, bij peers en/of lokaal op uw apparaat beschikbaar wilt hebben voor wanneer u offline bent tijdens het reizen.

Oneindig versiebeheer

Elke actie in een project wordt vastgelegd in een private blockchain. Met de Revision Control-functie kan zo worden teruggegaan naar elke vorige versie van ieder bestand, map of project.

Hoge efficiëntie

Elke wijziging die u op uw lokale apparaat aanbrengt wordt direct gesynchroniseerd met uw opslaglocaties. Door alleen de ‘delta’ te delen wordt dataverbruik tot een minimum beperkt.

Storro’s voordelen

Ongeëvenaarde beveiliging

Elk bestand en elke wijziging in Storro wordt automatisch client-side versleuteld, waardoor fouten worden voorkomen. Storro’s fysieke en cryptografische need-to-know-basis voorkomt dat informatie in verkeerde handen komt.

Keuze uit cloud-providers

Bepaal uw optimum tussen snelheden, uptime-garanties, geografische locatie / jurisdictie en prijs door uw mix van cloudproviders te kiezen.

Blockchain transparantie

Dankzij private blockchain Audit Trails hebt u een transparante, onweerlegbare geschiedenis van elke actie in een project. Deze cryptografische keten bevat ook de gebruikersrechten, wat misbruik voorkomt.

Altijd en overal beschikbaar

Selecteer welke projecten, mappen of bestanden u tevens lokaal beschikbaar wilt hebben op uw apparaat voor wanneer u offline bent tijdens het reizen.

Oneindig versiebeheer

Elke actie in een project wordt vastgelegd in een private blockchain. Met de Revision Control-functie kan zo worden teruggegaan naar elke vorige versie van ieder bestand, map of project.

Hoge efficiëntie

Elke wijziging die u op uw lokale apparaat aanbrengt wordt direct gesynchroniseerd met uw opslaglocaties. Door alleen de ‘delta’ te delen wordt  dataverbruik tot een minimum beperkt.

“Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.”

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus

“Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!”

Rien Bosma, Bosma Consulting

“Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.”

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Begin vandaag met veilig werken.

ISO 27001

Data wordt verdeeld opgeslagen over ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Storro is lid van the Hague Security Delta.

Storro heeft het H2020 seal of excellence van de Europese Commissie ontvangen.

ISO 27001

Derde partijen ontvangen complete noch leesbare data, waarmee privacy is gewaarborgd.