Bewaar en deel bestanden. Altijd beveiligd.

Deel en bewaar met volledige controle

Storro is een bedrijfsoplossing om bedrijfsbestanden veilig op te slaan en te delen.

Onze internationaal bekroonde desktop-applicatie maakt snelle en eenvoudige samenwerking mogelijk, zowel intern als extern, terwijl uw werknemers zich gewoon aan hun vertrouwde workflow kunnen houden.

Storro’s automatische client-side encryptie, private blockchain audit trails, cryptografische gebruikersrechten en een need-to-know-structuur beperken bedreigingen aanzienlijk en vergemakkelijken compliance voor iedereen met toegang tot uw informatie.

Met Storro kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens

altijd beschermd zijn, zelfs bij het delen met externen.

Voor elk type vertrouwelijke informatie

Storro is ontworpen om elk type vertrouwelijke informatie te ondersteunen, in alle bedrijfstakken. Denk aan persoonlijke gegevens, medische dossiers, financiële informatie, juridische dossiers, intellectuele eigendom, onderzoeks- en ontwikkelingsgegevens, enzovoort. Hieronder een paar voorbeelden van hoe het gebruik van Storro waarde toevoegt in specifieke gebruikssituaties.

Maakindustrie

Wanneer u ontwerpen, IP en planningsgegevens deelt met uw ketenpartners bent u met traditionele oplossingen volledig overgeleverd van de fysieke en digitale beveiligingsmaatregelen bij die partners om uw gegevens veilig te houden.

In Storro worden uw gegevens automatisch versleuteld tijdens opslag, transport én gebruik, zodat ze te allen tijde beschermd zijn. Daarbij bepaalt u precies wie (de toegang tot) de fysieke informatie krijgt en met welke rechten.

Ook wordt elke wijziging in een bestand transparant vastgelegd in een (privé) blockchain- gebaseerde audit trail en kunt u teruggaan naar elke vorige versie van een bestand indien er fouten zijn gemaakt.

Op deze manier blijft u de volledige controle houden over uw gegevens.

Consultancy & financiële dienstverlening

Het uploaden van vertrouwelijke informatie naar een externe dataroom of infrastructuur van derden geeft vaak een oncomfortabel gevoel, omdat de controle over eigen data wordt verloren. Met Storro heeft u onder meer de keuze om direct peer-to-peer te werken, waarmee er dus geen derde partij in het spel is. Met enkele klikken zet u een veilige samenwerkingsruimte op waarin de gegevens gedistribueerd worden opgeslagen en geen enkele partij een machtspositie heeft.

Dankzij Storro’s besloten blockchain audit trail heeft elke partner in een project een onomstotelijke en transparante geschiedenis van alle acties die binnen het project verricht zijn.

Overheid

Verschillende instanties en departementen werken vaak samen aan vertrouwelijke dossiers. Deze informatie mag niet worden opgeslagen bij buitenlandse partijen en regelmatig zelfs niet inzichtelijk zijn voor netwerkbeheerders.

Storro slaat uw informatie versleuteld, versnipperd en verspreid op over verschillende datacenters in Nederland. Geen enkele lokatie heeft zo complete of leesbare informatie, wat zelfs bescherming biedt in het geval van een datalek hier. Voor dossiers die überhaupt niet bij derden mogen worden opgeslagen biedt Storro de mogelijkheid om direct, versleuteld peer-to-peer te communiceren. Zo bent u geheel niet afhankelijk van infrastructuur van derden. En het opzetten van zulke beschermde gedeelde mappen doet u met slechts een paar muisklikken.

Storro BV heeft geen toegang tot informatie of de sleutels hiertoe, en kent geen achterdeurtjes. Het is volledig Nederlands eigendom.

Zorgsector

Als het gaat om medische gegevens dan is de veiligheid en privacy van het grootste belang. Maar net zo belangrijk is dat bevoegden er eenvoudig mee kunnen werken, zodat de focus ligt op zorgverlening aan patiënten.

Storro’s unieke opzet zorgt ervoor dat alle gegevens automatisch worden versleuteld, zodat ze te allen tijde beschermt zijn. Door de data versnipperd en verspreid op te slaan over verschillende lokaties in Nederland is er noch leesbare, noch complete informatie aanwezig op die plekken. Dit verminderd de kans op datalekken hier drastisch. Cryptografische gebruikersrechten en need-to-know informatiebeschikking bemoeilijken manipulatie en ongeoorloofde toegang zodat ook bedreigingen van binnenuit worden gemitigeerd. Daarbij kunnen dossiers met een paar muisklikken worden gedeeld met ondersteunend personeel in kwestie, en hoeven werknemers geen extra stappen te doorlopen om gegevens in te zien en op te slaan.

Zo biedt Storro de flexibiliteit van de openbare cloud met de vertrouwelijkheid van on-premises oplossingen.

Prijzen

Versleutelde, gedecentraliseerde werkruimten in de cloud,
om bestanden te delen en op te slaan met een ongeëvenaarde beveiliging en privacy.

Vanaf:

€16

500GB/gebruiker/maand

Géén aanvullende, variabele kosten.
Facturatie gebeurt maandelijks vooraf.

 • 500GB / gebruiker. Met meerdere gebruikers wordt dit opgeteld in uw bedrijfsaccount
 • Samenwerken met 10 externe contacten per account. Dit wordt opgeteld in uw bedrijfsaccount
 • Gegevens versleuteld en verspreid opgeslagen over ISO27001 / NEN7510 gecertificeerde datacenters in Nederland
 • AVG-compliant waarbij derden noch volledige, noch leesbare gegevens ontvangen
 • Cryptografisch afgedwongen gebruikersrechten
 • Transparante en robuuste besloten blockchain audittrails
 • Ongelimiteerde revisiecontrole voor elke eerdere versie van bestanden, mappen en hele projecten
 • Multi-factor authenticatie
 • Synchronisatie van bestaande bestandsstructuren
 • Accountherstel door Enterprise-beheerders
 • Offline en LAN-toegang tot geselecteerde documenten en mappen
 • Wissen op afstand
 • Migratiehulp
 • Personeelstrainingen
 • Telefonische ondersteuning

Beginnen met Storro

Binnenkort kunt u zelf starten met Storro in vier eenvoudige stappen – ongeacht uw organisatietype, grootte of huidige IT-infrastructuur.
Tot die tijd geven we u graag kosteloos een vrijblijvende demonstratie van de applicatie om alvast te zien wat Storro aan uw organisatie kan toevoegen.

Vraag demo aan

“Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.”

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus

“Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!”

Rien Bosma, Bosma Consulting

“Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.”

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Begin vandaag met veilig werken.

Vraag demo aan
ISO 27001

Data wordt verdeeld opgeslagen over ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Storro is lid van the Hague Security Delta.

Storro heeft het H2020 seal of excellence van de Europese Commissie ontvangen.

ISO 27001

Derde partijen ontvangen complete noch leesbare data, waarmee privacy is gewaarborgd.