Storro
Storro-home

Voorkom diefstal en ransomware

Digitaal kapitaal kan gestolen worden daar een hack, of verloren gaan door het deleten of corrumperen van bestanden (abusievelijk of met intentie). Storro biedt bescherming tegen een scala aan cyberaanvallen door onder meer de volgende eigenschappen:

  • Bescherming tegen datalekken
  • Anti-ransomware en DDoS
  • Instantane back-ups
  • Revisiebeheer en undelete
  • 100% Nederlands, internationaal bekroond

 

Bescherming tegen datalekken

Informatie in Storro is opgedeeld in Projecten; gedeelde mappen/samenwerkingsomgevingen. Per Project wordt een gebruiker geautoriseerd met een unieke cryptografische sleutel, als toegang vereist is voor zijn of haar functioneren. Dit wordt ook wel een need-to-know structuur genoemd. Het resultaat is niet één schijf met alle informatie is waar iedereen standaard toegang tot heeft, maar dat informatie is opgedeeld naar relevantie voor specifieke gebruikers. Dit voorkomt massale datalekken als de Panama papers. Daarbij wordt elke wijziging in een bestand of map onomstotelijk vastgelegd in een private blockchain gebaseerd audit trail om misbruik te voorkomen.

 

Anti-ransomware en DDoS

Elke wijziging in Storro wordt onomstotelijk vastgelegd in een private-blockchain audit trail. Aan deze cryptografische versieketen kunnen alleen snapshots worden toegevoegd; versies uit het verleden kunnen niet worden aangepast. Op basis van dit onuitwisbare spoor kunt u te allen tijde teruggaan naar elke voorgaande staat van een document op map. Ransomware maakt als het ware een nieuwe, versleutelde versie van uw bestanden aan. Indien dit gebeurt dan kunt u in Storro weer eenvoudig terug naar een staat die niet versleuteld is.

Het gedistribueerd opslaan van informatie bemoeilijkt het uitvoeren van een succesvolle DDoS aanval. Bovendien is het ook mogelijk lokaal op uw eigen systeem te werken, evenals over LAN met collega’s. Zo kunnen uw teamleden en u te allen tijde bij uw informatie.

 

Instantane back-ups

Elke wijziging in een document in Storro wordt onmiddellijk gesynchroniseerd met één of meerdere locaties in de cloud waar uw informatie is opgeslagen. Omdat deze back-up automatisch op de achtergrond plaatsvindt, verliest u nooit meer werk door een verouderde back-up.

 

Revisiebeheer en undelete

Wijzigingen in Storro worden onherroepelijk vastgelegd in een blockchain gebaseerd audit trail. Zo heeft u voor elk document volledige inzage in wie, wanneer wijzigingen heeft aangebracht. Daarnaast kunt u dankzij ons revisiebeheer te allen tijde terug naar voorgaande versies van een document, submap, of een heel project. Nooit meer iets kwijt doordat iets per ongeluk is overschreven of verwijderd!

 

100% Nederlands, internationaal bekroond

Storro is een volledig Nederlands bedrijf en uw informatie staat opgeslagen binnen Nederland in ISO27001 gecertificeerde datacenters. Alle bestanden in Storro worden automatisch beveiligd met state-of-the-art encryptie en blockchain technologie, en we bieden telefonische ondersteuning in het Nederlands (en Engels). De applicatie is door experts en jury’s in heel Europa en Noord-Amerika bekroond, en ons team heeft meerdere Europese technische publicaties achter haar naam.

satisfied-man-behind-computer

Nooit meer onveilig bestanden opslaan of versturen.

Storro