Storro is alles wat u nodig hebt om veilig en privé samen te werken

U wordt beschermd door innovatieve technieken als automatische versleuteling, compartimentering van data en gedistribueerd sleutelmanagement.

Beveiligde gedeelde map 

met collega’s en externen

Met Storro maakt u met een paar klikken veilige omgevingen aan waarin u van begin tot eind versleuteld met contacten kunt samenwerken aan vertrouwelijke bestanden.

Storro creëert zelf een virtuele harde schijf op uw systeem waarin u gewoon via uw verkenner bestanden kunt openen, aanpassen en opslaan. Alle bestanden die u op deze schijf plaatst worden automatisch versleuteld en in stukjes geknipt. Indien u een specifieke projectmap hebt gedeeld met anderen, wordt de inhoud ervan automatisch gesynchroniseerd met de door u geautoriseerde contacten. Zowel de fysieke, versleutelde data als ook de sleutels hiertoe zijn alleen in handen van u en de projectleden die u aanwijst. En de virtuele schijf, de gedeelde mappen en data erin worden onbereikbaar wanneer de Storro applicatie wordt afgesloten. Zo blijft uw data ook veilig in geval van verlies of diefstal.

Volledige controle over uw data

Grote bestanden uitwisselen kan natuurlijk via legio clouddiensten. Maar waarom zou u uw informatie zomaar aan een derde partij geven, waar u geen controle hebt over wat er allemaal mee gebeurt?

Met Storro staat uw data niet op servers van een clouddienst of bij ons, maar wordt direct (peer-to-peer) gecommuniceerd met de contacten die ú aanwijst. Hierdoor is geen centraal component, zoals een server, meer nodig in de architectuur. En daarbij is alle informatie ook opgeknipt en versleuteld zodat het ongeautoriseerden ongeëvenaard lastig wordt gemaakt om leesbare informatie in handen te krijgen. Zo bent u verzekerd van absolute privacy.

Vertrouwelijke downloadlink

voor contacten zonder Storro

Met Storro’s Quickshare functie creëert u eenvoudig een download-link die u naar contacten kunt sturen indien ze nog geen gebruik maken van Storro. De fysieke data –die versleuteld en versnipperd in Storro staat– kan dan door de ontvanger van de link middels een beveiligde connectie van u en uw projectleden worden gedownload. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw informatie alleen in de handen komt van hen voor wie deze bedoeld is.

Security by design maakt Storro uniek

Storro’s componenten zijn zo ontworpen dat ze individueel niet kritiek zijn en een hoog weerstandsvermogen hebben, met een beveiliging die versleuteling overstijgt.

Meer over Storro’s technologie

Vergelijken

  Storro Storro Dropbox Dropbox Box Box Microsoft OneDrive Microsoft OneDrive Google Drive Google Drive iCloud iCloud Spide Oak Spider Oak Storj Storj Resilio Sync Resilio Sync
Versleutelde verbindingen Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes
Sandboxed file container Yes No No No No No No No No
Bekende opslag locatie Yes No No No No No No No Yes
Fysieke data controle Yes No No No No No No No No
Gedecentraliseerde data Yes No No No No No No Yes Yes
Geen Patriot Act * Yes No No No No No Yes Yes No
Geen datascan Yes No No No No Yes Yes Yes Yes
Max. bestandsgrootte (GB) 10 5 10 5000 15

* Informatie valt niet onder Amerikaanse wetgeving die overdracht naar de overheid verplicht.

Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus
Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!
Rien Bosma, Bosma Consulting

Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Omdat we ons business plan en onderzoeksgegevens niet weg willen geven, zochten we software die onze data veilig houdt. Bijna alle ‘gratis’ cloudaanbieders hebben in hun voorwaarden staan dat ze jouw data mogen gebruiken; iets wat wij niet willen. Na een lange zoektocht hebben we Storro gevonden, en het voelt goed een leverancier te hebben die goede ondersteuning biedt.

Michel Modderkolk, CEO UPWEGO
Veilige, gedeelde mappen in een paar klikken

Met een paar klikken zet u eenvoudig omgevingen op om in samen te werken.

Download Storro