Een nieuwe technologie
voor zeer veilige dataopslag

Grote hoeveelheden bedrijfsinformatie stalt u gemakkelijk en betaalbaar in de cloud. Maar wat als het vertrouwelijke informatie betreft? Geeft u details over werknemers, strategie en Intellectueel Eigendom zomaar aan een derde partij waar u geen controle hebt over wat er precies mee gebeurt?

Storro is private blockchain platform waarmee u uw informatie automatisch versleutelt, versnippert en verspreid opslaat over meerdere cloudaanbieders. Als gevolg heeft geen enkele derde partij uw complete en leesbare informatie in handen. Hiermee blijft de veiligheid en privacy van uw data gewaarborgd.

En minstens zo belangrijk is dat Storro niet meer kost dan onveiligere alternatieven. Zo combineert u de kosten en flexibiliteit van de cloud met de bescherming en vertrouwelijkheid van on-premise.

Met Storro is de cloud wél vertrouwd.

Gedecentraliseerde versleutelde dataopslag

Door Storro te gebruiken wordt uw data eerst versleuteld, vervolgens verdeeld in kleine data snippers en daarna gedecentraliseerd opgeslagen over verschillende opslaglocaties. Geen locatie heeft zo alle versleutelde data snippers ‘in handen’.

Veiligheid en Privacy

Alle data wordt lokaal versleuteld, voordat deze naar de cloud gaan. Externe partijen kunnen zo niet langer door uw data scannen. Daarbij wordt niet alleen op versleuteling vertrouwd. De data wordt ook zo verspreid dat geen partij alle data ooit in handen heeft (ook al is het in versleutelde vorm). Bij een cloud-hack of verbreking van de versleuteling, is uw data op deze manier nog steeds beschermd.

Up-time garantie

De Storro opslaglocaties kunnen zo ingericht worden dat uw data beschikbaar blijft, zelfs indien een of enkele van de cloudproviders uitvallen. Door een RAID-systeem over meerdere cloudproviders te creëren, kunt u blijven werken in de sporadische gevallen dat een clouddienst tijdelijk uitvalt.

Schaalbaarheid

Door gebruik te maken van gedecentraliseerde en versleutelde opslag sluit uw data capaciteit naadloos aan bij uw data behoefte. Indien u meer opslagruimte nodig heeft groeien uw bestaande opslaglocaties mee of worden ‘automatisch’ nieuwe toegevoegd.

Kostenefficiëntie

Door Storro kunt u nu uw meest vertrouwlijke data opslaan tegen de opslagkosten van publieke cloud. U hoeft niet langer vooraf te investeren in dure on-premise oplossingen. U betaalt wat u nodig heeft aan opslagcapaciteit en pas wanneer u het nodig heeft. Kortom, met Storro combineert u de bescherming en vertrouwelijkheid van on-premise met de kosten en flexibiliteit van de cloud.

Blockchain garanties

Alle gebruikersrechten en acties op uw data worden onomstotelijk vastgelegd in een private, cryptografische keten die alleen inzichtelijk is voor u en de contacten die u autoriseert. Dit belemmert misbruik en manipulatie.

De bescherming en vertrouwelijkheid van on-premises

met de kosten en flexibiliteit van de cloud.

Veelvuldig bekroonde cybersecurity applicatie