Vacature sales manager software bij Storro

Het volledige salesproces inrichten en managen is een grote verantwoordelijkheid! Weet jij hoe je zoveel mogelijk mensen soepel de salestrechter in laat glijden? Lees dan verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een

Sales manager software

Storro B.V., Hengelo (Ov), 40u p/w

Jouw werkzaamheden zijn

Jij krijgt energie van het inrichten van sales en het vervolgens realiseren van verkopen. Je bent sterk in het vertalen van een productpropositie naar een waardepropositie. En van het omzetten van deze waardepropositie in contracten met klanten. Je bent resultaat- en dus omzet gedreven.

Van een sales manager verwachten wij

Ons aanbod

Je komt terecht in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. We hebben een team van 10 professionals met kantoren in Twente (Hengelo) en de randstad (Gouda). Wij bieden een

Over Storro B.V.

Ons doel is om bij te dragen aan een veiligere wereld door radicale innovaties op de markt te brengen. Storro is een peer-to-peer blockchain applicatie waarmee je op zeer veilige wijze bestanden kunt opslaan en delen.

We zijn bekroond met prijzen als de EIT Digital Idea challenge, Young Technology Award Twente en de IPACSO Innovation Award Security & Privacy runner up, en zijn we Shell LiveWire semi-finalist geweest. Wegens een vorig product zijn we verkozen tot de in de K50, als 1 of the 50 most innovative university startups worldwide, verkozen tot de MKB Innovatie Top 100 en zijn we Cisco/Kairos challenge finalist geworden.

Meer over ons weten? Kijk op Storro.com.

Interesse? Mail ons! Stuur je cv met motivatie uiterlijk 7 juni naar jobs@storro.com.