Over ons

Storro is een jong team van security specialisten met een passie voor baanbrekende technologieën. Wij zien techniek als middel om vertrouwen, vrijheid en productiviteit te verhogen. Daarom ontwikkelen we secure-by-design software die eenvoudig te gebruiken is.

Als nuchtere oosterlingen staat hard werken aan een kwaliteitsproduct bij ons hoog in het vaandel, maar de kwartaaluitjes, vrijdagmiddagborrels, goed gevulde koelkast en een gezonde dosis office banter zorgen ervoor dat we als team ook plezier hebben in wat we doen.

Die werkwijze heeft ons (inter)nationaal onderscheidingen opgeleverd van partijen als de Rijksoverheid, Europese Commissie, SXSW, EIT Digital, Fujitsu en Equinix.

Als deze technisch grensverleggende, no-nonsense aanpak jou aanspreekt dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Hengelo!

Geschiedenis

Storro’s founders leren elkaar kennen aan de Universiteit Twente. Vanuit technische expertise en het toenemende aantal incidenten in de markt groeit de visie voor het bouwen van software die veilig en privé door ontwerp is. Daarbij moet het data-eigenaars weer de volledige controle geven over hun informatie.

In 2011 wordt het team verkozen tot één van de 50 meest veelbelovende universiteits-startups wereldwijd en mag de prijs op de NASDAQ beursvloer in New York in ontvangst worden genomen. Vanaf een zolderkamertje wordt verhuist naar de bovenste verdieping van de radartoren op het militaire Thales terrein in Hengelo.

Terwijl het team groeit en de applicatie volwassener wordt blijft ons oog voor innovatie en kwaliteit niet onopgemerkt bij bedrijven en instanties uit binnen- en buitenland.

Enkele hoogtepunten zijn:

  • Top 5 meest innovatieve security en privacy startup wereldwijd op het vermaarde SXSW festival in Austin, Texas (2018)
  • Top 3 Europese security en privacy startup bij het European Institute for Technology Digital Challenge in Trento, Italië (2015)
  • Winst Equinix shark tank (2016)
  • Top50 meest innovatieve Europese startup en H2020 Seal of Excellence vanuit de Europese Commissie, Brussel (2017)
  • Winst Fujitsu World tour startup battle (2018)
  • Winst RVO SBIR’s (2013 en 2017)
  • Top 3 European Startup of the Year bij de European Leadership Awards op de European Business Summit (2019)

Sinds 2017 werken we vanuit de bovenste etage van een kantoortoren op kruipafstand van Hengelo CS.