Storro is alles wat u nodig hebt om eenvoudig en snel documenten uit te wisselen

U werkt gewoon in uw bekende mappenstructuur, maar met oneindig revisiebeheer en onbeperkt syncen.

Werken zoals u gewend bent, maar dan veiliger

Storro creëert een virtuele harde schijf op uw systeem waarin u gewoon via uw verkenner bestanden kunt openen, aanpassen en opslaan. Alle bestanden en mappen die u op deze schijf plaatst worden automatisch versleuteld en in stukjes geknipt. En indien u de specifieke doelmap hebt gedeeld, wordt de inhoud ervan automatisch gecommuniceerd met de door u geautoriseerde contacten; niet via een cloud, maar direct peer-to-peer. De virtuele schijf en data erop worden onbereikbaar wanneer de Storro applicatie wordt afgesloten.

Terug naar elke versie van ieder bestand

Dankzij Storro’s private blockchain Audit Trail en Revisie Beheer functie heeft u een ongelimiteerde, versleutelde geschiedenis van elk bestand en map tot uw beschikking. Dit houdt in dat elke wijziging die in een project heeft plaatsgevonden kan worden bekeken én hersteld. Zo voorkomt u manipulatie van informatie en bent u nooit meer iets kwijt. En dankzij Storro’s unieke deduplicatie technieken en blockchain toepassing kost dit minimale grootte op de schijf.

Geen bestandslimieten meer

Met Storro kunt u ongelimiteerd bestanden uitwisselen, ongeacht het bestandstype of –grootte. Zo wordt het delen van grote mediabestanden of juridische dossiers een fluitje van een cent. Dankzij Storro’s gedistribueerde, opgeknipte datastructuur communiceert het daarbij zeer efficiënt met de contacten in uw projecten: alleen de datasnippers die door een bepaalde aanpassing zijn veranderd worden gesynct met uw teamleden. En daar hoeft u niks extra’s voor te doen: dat is pas eenvoudig samenwerken.

Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus
Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!
Rien Bosma, Bosma Consulting

Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Omdat we ons business plan en onderzoeksgegevens niet weg willen geven, zochten we software die onze data veilig houdt. Bijna alle ‘gratis’ cloudaanbieders hebben in hun voorwaarden staan dat ze jouw data mogen gebruiken; iets wat wij niet willen. Na een lange zoektocht hebben we Storro gevonden, en het voelt goed een leverancier te hebben die goede ondersteuning biedt.

Michel Modderkolk, CEO UPWEGO
Veilige, gedeelde mappen in een paar klikken

Met een paar klikken zet u eenvoudig omgevingen op om in samen te werken.

Download Storro