• Eenvoudige installatie

  • 30 dagen gratis

  • Geheel vrijblijvend

  • Betaalgegevens niet vereist

  • Ideaal voor consultants, accountants, advocaten, high-tech en mediabedrijven

Storro licentie kosten

Team

125/maand
  • 10 licenties

Kleinbedrijf

325/maand
  • 25 licenties

Middenbedrijf

625/maand
  • 50 licenties

Maatwerk

Op maat
  • >50 licenties

Ontvang 20% korting bij jaaraanschaf.

Optie tot aanschaf en betaling vindt u in de applicatie na download, installatie en 30 dagen vrijblijvende proef.

ONGEËVENAARDE VEILIGHEID

Dankzij Storro’s unieke combinatie van technieken worden je gedeelde bestanden versleuteld, opgeknipt en verspreid opgeslagen over locaties die jij zelf aanwijst. Zo maken hackers en gijzelsoftware geen kans.

WERKELIJKE PRIVACY

Omdat jij contacten zelf cryptografisch autoriseert en je informatie niet bij derden in een cloud staat, kun je erop vertrouwen dat het alleen in handen komt van hen voor wie het bedoeld is.

EENVOUDIG SAMENWERKEN

Met een paar klikken maak je zelf gedeelde mappen aan waarin je meteen kunt samenwerken met collega’s en externe partijen die jij selecteert. En je blijft gewoon werken in de Verkenner van je besturingssysteem.

ALTIJD UP-TO-DATE

Bestanden die je in een gedeelde Storro map sleept of opslaat worden direct gesynchroniseerd met alle locaties/contacten die toegang hebben.

NOOIT MEER BESTANDEN KWIJT

Elke wijziging in een map of bestand wordt opgeslagen in een private blockchain die inzichtelijk is voor de leden die hier toegang toe hebben. En dankzij Storro’s revisiebeheer kun je zo terug naar elke versie van elk bestand.

ONBEPERKT DELEN EN SYNCEN

De grootte of hoeveelheid van de files die je kunt delen wordt niet door Storro beperkt, maar uitsluitend door de beschikbare schijfruimte op jouw apparaat en die van de ontvanger(s).

Wij gebruiken Storro als eenvoudig en veilig alternatief voor e-mail bij het uitwisselen van bestanden met externe partijen. We hebben voor Storro gekozen door de prettige gebruikersinterface, makkelijke schaalbaarheid, beperkte afhankelijkheid van een infrastructuur en kosten-besparing op een deel van onze IT oplossingen.

Marcel Boekhorst, CEO Signum Interfocus
Ik gebruik voor projecten bij klanten zowel mijn eigen Office365-cloud als Storro. Met Storro heb ik meer controle over- en vertrouwen in de opslag van de gevoelige documenten. Ik weet precies waar deze documenten beveiligd opgeslagen staan, namelijk op werkplekken die ik zelf autoriseer. Dat scheelt weer onbeveiligd mailen. En dát zonder dat het voor de gebruiker ingewikkeld is: Storro regelt dit voor je. Top!
Rien Bosma, Bosma Consulting

Wij gebruiken Storro voor onze projecten met externe partners, en het overtreft alle verwachtingen. De leden van de verschillende projecten kunnen naadloos samenwerken aan de diverse bestanden die voor onze projecten nodig zijn, we houden de controle over de versies en kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Gerben Klein Baltink, CEO Trefecta Mobility

Omdat we ons business plan en onderzoeksgegevens niet weg willen geven, zochten we software die onze data veilig houdt. Bijna alle ‘gratis’ cloudaanbieders hebben in hun voorwaarden staan dat ze jouw data mogen gebruiken; iets wat wij niet willen. Na een lange zoektocht hebben we Storro gevonden, en het voelt goed een leverancier te hebben die goede ondersteuning biedt.

Michel Modderkolk, CEO UPWEGO